
 

 

             

             

           
 

 

                  

                

    

 

                  

              

       

 

           

               

              

 

              

            

The following questions submitted in response to the Request for Proposals Regarding the 

Purchase of Renewable Energy Certificates (REC), dated June 1, 2011, were received on 

June 24, 2011. Submitter names have been excluded for confidentiality. 

Question 1: I am writing to inquire about the condition 3.2.2 in your current RFP solicitation for 

RECs. As stated in the following language, WAPA stipulates that the RECs must be generated 

within the United States. 

3.2.2 All RECs to be provided under this acquisition must be generated within the United 

States and shall contain all its original environmental attributes as defined in Subsection 2.8, 

above, and as specified in Attachment 1. 

Since RECs generated from qualified renewable energy generation facilities within western 

Canada are eligible to participate in T-REC programs within WECC, we are curious why these 

have been excluded from eligibility in your particular RFP. Can you please explain? 

Response: This question has been forwarded to the Federal Energy Management Program for 

response. When provided, an answer will be posted on this site. 


